Χάρη στην αποτελεσματικότητα και στη συνεχή υποστήριξη ακόμη και χρόνια μετά την πρώτη εγκατάσταση, η Power Electronics Control έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο πελατών – συνεργατών το οποίο βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στη βέλτιστη εξυπηρέτηση τους. Η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους, αφουγκράζεται τις επιχειρησιακές τους ανάγκες, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα λαμβάνοντας υπ’ όψη τις συνεχόμενες τεχνολογικές εξελίξεις. Το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένες συνεργασίες που διαρκούν στο βάθος του χρόνου.

Είπαν
για εμάς

Συνεργασίες ετών με εξαιρετικούς πελάτες που αποτυπώνουν τη σχέση τους με την εταιρεία μας

«Την συνεργασία μας με την Power Electronics Control μόνο άψογη θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω. Η ομάδα τους απαρτίζει να μας εξυπηρετήσουν και να μας καθοδηγήσουν. Χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους και την άμεση υποστήριξή τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο.»
Μαρία Καλφακάκου
Μηχανικός Αυτοματισμού
ΑΚΑΤΤ Α.Ε.
«Η άμεση εξυπηρέτηση των ανθρώπων της Power Electronics Control σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία τους και την αυθημερόν παράδοση των προϊόντων τους, διασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών μας και διατηρεί τη σταθερή και πολύχρονη συνεργασία μας»
Γιάννης Μεϊδάνης
Πρόεδρος
ELECTROINVEST A.E.
«Οι αυτοματισμοί της Power Electronics Control συνδυάζουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, είμαι σίγουρος πως οι πελάτες μου θα βρουν αυτό που χρειάζονται. Επίσης η άμεση εξυπηρέτηση των ανθρώπων της και η γρήγορη παράδοση των προϊόντων τους, με κάνει να νιώθω ασφάλεια πως οι πελάτες μου θα μείνουν ευχαριστημένοι και θα πραγματοποιήσουν γρήγορα και με επιτυχία την εργασία τους.»
Κώστας Κούσης
Διευθύνων Σύμβουλος
ΚΟΥΣΗΣ A.E.
«Η εταιρεία Power Electronics Control, παρέχει ευρεία γκάμα αξιόπιστων προϊόντων, Ελληνικής κατασκευής, υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας. Πάντα συνεπής στους χρόνους παράδοσης και πάντοτε δίπλα στους συνεργάτες της με υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση, παρέχοντας λύσεις που ανταποκρίνονται και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές»
Νικόλαος Τσαγκαράκης
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΑΦΟΙ & YIOI O.E. (FLOWTECH)
«Ελληνικής κατασκευής, αξιόπιστα, υψηλής λειτουργικότητας. Τα προϊόντα της Power Electronics Control παρέχουν πραγματικά την άριστη ποιότητα που οι πελάτες μας επιζητούν για την επιχείρησή τους.»
Παράσχος Μυλωνάς
Γενικός Διευθυντής
Mylonas O.E. - 2MA GROUP
«Οι αυτοματισμοί της Power Electronics Control συνδυάζουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, είμαι σίγουρος πως οι πελάτες μου θα βρουν αυτό που χρειάζονται. Η εξυπηρέτηση και η αποστολή των προϊόντων είναι άμεση και αυτό με κάνει να νιώθω ασφάλεια πως οι πελάτες μου θα μείνουν ευχαριστημένοι και θα πραγματοποιήσουν με επιτυχία την εργασία τους. Τα προϊόντα της Power Electronics Control είναι ελληνικής κατασκευής, αξιόπιστα και υψηλής λειτουργικότητας.»
Παναγιώτης Σταμπουλής
Γενικός Διευθυντής
ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε. - 2MA GROUP
«Οι αυτοματισμοί της Power Electronics Control συνδυάζουν την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, είμαι σίγουρος πως οι πελάτες μου θα βρουν αυτό που χρειάζονται.»
Μαρίνος Συριανός
Πρόεδρος
SMK GROUP